Startside > Tidligere konserter > 26. april: EDVARD HOEM – UPUBLISERTE DIKT

26. april: EDVARD HOEM – UPUBLISERTE DIKT

25 januar 2017

 

Diktene fremføres av DIKTEREN sjøl og synges av HILDE BRUNSVIK.
DAG-PILIP ROALDSNES, piano. HANNA PAULSBERG, saksofon.

OBS! konserten er i 2. etasje!

LIVET en poesikonsert med Edvard Hoem
Edvard Hoem debuterte som poet. Romanene, skuespillene, novellene, essayene, biografiene, gjendiktningene og artiklene kom etterpå. I poesikonserten LIVET vender han tilbake til sitt første litterære uttrykk, sammen med et knippe jazzmusikere.

Poesikonserten LIVET er basert på Edvard Hoems upubliserte dikt. Det handler om havet, døden og kjærligheten selvsagt, og verden, og store lengsler og angst og fryd. Noen av diktene er ganske politiske, noen er ganske morsomme, alle har en høy himmel over seg.

PÅ SCENEN
Edvard Hoem har siden debuten i 1969 skrevet romaner, skuespill, biografier, dikt, essays, artikler og gjendiktinger. Han har også reist land og strand rundt i snart femti år og lest, fortalt og holdt foredrag for et stort publikum. De senere årene har han skrevet en omfattende biografi om Bjørnstjerne Bjørnson, og en kritikerrost romanserie basert på egen slektshistorie, om de som utvandret til Amerika og de som ble hjemme.

Dag-Filip Roaldsnes er komponist, pianist og arrangør. Han har utgitt to kritikerroste plater i egen navn, og er etterspurt som pianist og arrangør i andres prosjekter. Dag-Filip har jobbet med Edvard i ulike prosjekter siden 2011.

Hanna Paulsberg er komponist, saksofonist og bandleder i kritikerroste Hanna Paulsberg Concept, med utallige konserter og tre plater på merittlista. Hanna er også etterspurt som sidemann i inn- og utland og har jobbet med Edvard siden 2016.

Hilde Brunsvik er sanger, låtskriver og forfatter. Hun har jobbet i egne og andre prosjekter, publisert romaner og noveller, og er grunnlegger og kunstnerisk ansvarlig for Klangfestivalen. Hilde har samarbeidet med Edvard i ulike prosjekter siden 2011.
Informasjon og booking

facebook / LIVET
epost hilde.brunsvik@gmail.com
post Hilde Brunsvik, Elisenbergveien 32, 0265 Oslo
mob 924 92 162