Startside > Tidligere konserter > 15. mars: Ingvild Lilletvedt Nordstoga

15. mars: Ingvild Lilletvedt Nordstoga

25 januar 2017

ingvild-ln-w

 

Ingvild er ein musikalsk historieforteljer – ei stemme meir enn ein songar. I ei bransje prega av snarveier, popstjernedraumar og overfladiske selfies er Ingvild eit friskt pust der ho på sitt særegne vis delar erfaringar og betraktningar frå sitt eige liv. Ho er ekte vare, her er det songane som er i fokus.”
Helge Lilletvedt, piano

Åpen scene med Liselotte K. Schmitz

 

Pausprosjekt_web

Gjennom minner fra barndommens lange somre, bilferier til Sverige og Danmark og kassetter av Ole Paus, gjør Liselotte K. Schmitz et dykk i hans store skattekiste av musikk og sangtekster. Det er sanger fra både eldre og yngre tid, varmt bundet sammen av småhistorier fra barne- og ungdsomsår i Mjøndalen.

Liselottes stemme er beskrevet som sterk og varm på en måte som beveger og setter spor i publikum. Gjennom dette formidler hun Paus sine tekster ærlig og nært.

Med seg har hun gitarist Håvard Caspersen og bassist Frode Berg.

Håvard allsidig og dyktig gitarist som har spilt med en rekke norske arister, blandt andre Ingrid Bjørnov, Jahn Teigen og, ja, Ole Paus. Han har mange års erfaring fra TV, studio og teatrene i Oslo.

Frode har fast jobb som kontrabassist i Oslo Filhamoniske Orkester, samtidig som han samarbeider med de ypperste jazz- og popstjernene internasjonalt og nasjonalt. Noen kjente navn og band er Paul McCartney, Luciano Pavarotti og A- ha.